Guy Ritchie, Indiana Jones'dan çok şey içeren bir film prömiyeri

Doğal

New member
Bir Indiana Jonesama elinden Guy Ritchie. Böylece tarif edilebilir Gençlik çeşmesi (Gençliğin kaynağı), Bir aksiyon ve macera filmi olan İngiliz film yapımcısının son filmi John Krasinski –Gün Jim Halpert de Ofis ve dergiye göre 2024'ün “en seksi adamı” İnsanlar– ve Natalie Portman – Oscar'ın kahramanı için kazancı Kara Kuğu-, Luke ve Charlotte Purdue'nun derisinde, efsanevi gençlik kaynağını bulmak için katılan iki uzak kardeş.

Macera filminin mitolojik bir kavraması var: zaten birden fazla prodüksiyonda temsil edilen efsanevi baharın, ondan kimin içtiği gençliğin (adından da anlaşılacağı gibi) hediyesini verdiği söyleniyor. Onu aramak için bir sebep. Burada, tüm anlatı makineleri Guy Ritchie Karışımın yanlış ellere düşmesi durumunda, bu soruşturmayı ve bulgusuna yol açacak tartışmaları tam olarak ele almak için başlatılır. Film başarılı olursa, bir macera destanının ilki olabileceğini düşünmek mümkündür.

Video

Guy Ritchie, John Krasinski ve Natalie Portman ile Indiana Jones'un bir filmi olan “Gençlik Çeşmesi”.

Büyük bir yankı ve ölçeğin sayısız projesine katılımla, 2025 gündemi Guy Ritchie Dolu. Doğrudan ve Yaz GriHenry Cavill ve Jake Gyllenhaal'ın oynadığı bir aksiyon gerilim filmi. Yuvarlanıyor Karısı ve Köpek Birleşik Krallık'ta Benedict Cumberbatch, Anthony Hopkins ve Rosamund Pike'ın oynadığı. O da çalışıyor MoblandTom Hardy, Pierce Brosnan ve Helen Mirren ile bir polis dizisi ve yakın zamanda yönetmeyi bitirdi Genç Sherlock. Yakında, ikinci sezonun çekimi BeylerNetflix için.

İçin Krasinski, 45 yıl, film, James Vanderbilt, Hem televizyon dünyasında hem de sinemada başarılı bir kariyerden sonra gelir. Evli Emily Bluntaktör hala Jim Halpert rolüyle büyük ölçüde ilişkilidir, ancak o zamandan beri komik fasetini aşarak ilk filminin oynadığı ve yönetmesini sağladı (Sessizlikte Bir Yer2018), başrol oynamanın yanı sıra Jack RyanTom Clancy tarafından. Her neyse, komik yeteneğinin en iyisi boşa harcanmamış veya Ritchie ortamında bir tutam.

“Gençlik Çeşmesi” nde John Krasinski, Domhnall Gleeson ve Natalie Portman. Apple TV+

Filmde, kız kardeşi sanat küratörüne başvuran bir hazine avcısı olan Luke Purdue'yu, Londra'dan Mısır'a, Tayland'dan geçecek bir yolculuğa çıkacak bir yolculuğa çıkıyor. Portmanbu arada 43 kişi, son zamanlarda ortaya çıkan bir komedyenden daha fazla dramatik bir oyuncu olarak deneyime sahiptir. Bir skandalın sırları (2023) ve dizi Bayan bayan (2024).

Bu çift kardeşin belirli bir dinamiği var: O daha haydut, daha ayrılmış. Uzaklar, ama birbirlerini kendi yollarıyla seviyorlar. Babası saygın bir arkeologdu. İşaret etti Guy Ritchie: “Kardeşler arasında her zaman kavga olacak. Kardeşler kimsenin yapamayacağı şeyleri söyleyebilirler. Bu tür şakalarla kişi ellerini ısıtır.” Dergi ñ Aktörlerle uluslararası bir basın toplantısına katıldı John Krasinski ve Natalie Portman, Film prömiyeri ile ilgili olarak, 23 Mayıs Apple TV+. Oyuncular Eiza González, Domhnall Gleeson, Arian Moayed, Laz Alonso, Carmen Ejogo ve Stanley Tucci tamamlandı.

Filmin bir kısmı gizemli bir piramitte gerçekleşir.
Filmin bir kısmı gizemli bir piramitte gerçekleşir.

– “Başının belada misin?” Luke ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında Charlotte karakterini sorar: “Sadece başı belada olduğunuzda ararsınız.” Kardeşler arasındaki belirli ilişkiyi nasıl tanımlarlardı?

–NP: Luke ve Charlotte film başladığında çok katılmıyorlar. Bir noktada çok yakınlardı ve hayatları için farklı kararlar verdiler. Ama duygusal sorunları var, bu yüzden katılıyorlar ve birbirleriyle ve diğerinin seçimleriyle kötü zaman geçiriyorlar, ama aynı zamanda birbirlerine ihtiyaçları var.

–JK: Dünya ilerledikçe uzaklaşıyorsunuz ve farklı deneyimler yaşıyorsunuz ve seçtiğiniz aileyi buluyorsunuz. Ama Natalie ile oynamaktan hoşlandığım şey, tamamen farklı karakterler olduğumuz ve Charlotte'un karakterinde Luke'un işini ondan başka kimseyle yapmak istemediği çok sevimli bir şey olması. Ona kolayca yapabileceği bir arkadaşınızla veya ekibinin bir üyesi ile yapmak isteyip istemediğini sorarsanız, kız kardeşini bulmak için tüm dünyasını kesintiye uğratmak istemez.

Bu yüzden bir resmi farklı bir şekilde boyayabileceğiniz çok açık hale geldi, ancak bunu yapmanın en iyi yolu, en başından beri sevdiğiniz orijinal kişiyle. Çok eğlenceli bir dinamik ve benim için çok yeni bir şeydi. Bunun bir aşk hikayesi olmadığını ve her şeyin aşık olmayacağı ya da sonunda olmayacakları etrafında döneceğini sevdim. Bunlar boş alanları gerçekten dolduran iki kişiydi. Birbirlerini o kadar iyi tanıyorlardı ki, birbirlerini desteklemek için orada olabilecekler çünkü diğer kişinin neye ihtiyacı olduğunu tam olarak biliyorlar.

– Bu kardeş bağın çok gerçek ve güvenilir olması için nasıl başardıkları.

–JK: Ön sırada iki kızımla birlikte oturuyorum. Bu iki kız kardeşin gelip gittiğini görünce deneyimimi almayı düşündüm. Ama başından beri bir oyundu. Natalie ile çalışmaktan ve onunla gülmekten gerçekten keyif aldım. İnanılmaz derecede eğlenceli, bu yüzden içinden geçtiğimiz tüm ara yaramazlık ekranda hızla tercüme etmeye başladı. Kardeşler arasındaki rekabette çok bilinçli bir anlam var, süper bir karanlıktan daha fazlası.

–NP: Ana hayal gücüm bir kardeşin nasıl olacağıydı. Ve ayrıca, oğlumun ve kızımın etkileşime girdiğini görebiliyorum. Bu yüzden bazı ipuçları alıyorum.

Gençlik kaynağı arayışı onları Mısır'a götürecek. Apple TV+
Gençlik kaynağı arayışı onları Mısır'a götürecek. Apple TV+

– Yönetmen olarak Guy Ritchie, karakterlerin kişiliğini parlatmak için büyük bir yeteneğe sahiptir. Onları yorumlamaları için hangi yönelim verdiniz?

–JK: Guy ile her konuşma olumlu. Öyle: bunu düşündün mü? Bulaşıcı mı. Bence “eğer ne olur” veya “mümkün olan şey” bazı şeylerde başarısız olabilir ve başka bir yolun daha da güçlü olduğunu fark edebilmenizdir, çünkü buna izin verir. Bunu yapmak için alan bırakın. Bunun yanı sıra, çok komik bir kişilik. Sete çok şey getiriyor.

–NP: Bir insan olarak olma şeklini seviyorum çünkü kendi içinde benzersizdir. Titreşir, sevdiği bir his, sevdiği her şeyle fragmanına sahip, herkes için yemeğine sahip, her zaman et yemek gibi kokuyor ve vegan olmama rağmen çok iyi kokuyor. Ve herkesi toplar ve her gün fikirler hakkında konuşmak ister. Ve sonra, yönettiğinde, çok özel bir göstergeler verir, hatta jestral ve ona çok fazla kişilik verir. Gerçekten onun benzersiz tarzını tanımlar, Ritchie filminin ne olduğunu söyleyebilirsiniz.

– Gençlik ve ölümsüzlük fikri, Hollywood eğlence endüstrisinde oldukça önemli bir kavramdır. Gençlik kaynağı gerçek olsaydı ve fırsatı olsaydı, ondan içecekler miydi?

–Jk: Zaten sahip olduğunuzdan daha fazla arzulanmak ne anlama geliyor. Viyana gibi bir şehirdesiniz, sadece sarkmak ve deneyimlemek için olmasa da daha fazlasına ihtiyacınız var. İçeceğimi sanmıyorum, bu dünyayı olabildiğince deneyeceğim.

–NP: İşimiz, çocuk olmanın en iyi kısmına geri dönmek, birçok insanla buluşmak ve birlikte inanmak için oynamak gibidir. Maksimum. Guy Ritchie bununla büyük bir lider. Güne tüm yaratıcı ekiple başlamak, harika fikirlere sahip olmak, genç olmanın en iyisini yakalama enerjisine sahip olmak harikaydı.

Guy Ritchie filminde aksiyon ve maceralar. Apple TV+
Guy Ritchie filminde aksiyon ve maceralar. Apple TV+

– Filmin hayattaki maceralara duyulan ihtiyacı hakkında söyleyecek bir şey var mı?

–JK: Macera fikri, çok ilginç şeyler yapabilmemiz ve çalışmalarımız için farklı yerlere seyahat edebilmemizdir. Ve bunların çoğu, onu asla vermediğiniz ve zaten içinde bulunduğunuz macerayı gerçekleştirmediğinizden emin olmak için. İş için seyahat etmek bana birçok kapı açtı. Ben oldukça inek, bu yüzden Hemingway vb. Restoranın nerede olduğunu bulmaya çalışıyorum.

–NP: Guy ile çok bahsettiğimiz bir şey. Gezinin önemi birçok konuşmanın merkeziydi ve Luke'un ne almaya çalıştığı. Çocukken, yetişkinliğe giderken bir şekilde kaybolan kendiliğinden ve eğlenceli bir maceracı olmanın tarafına sahipsiniz.

Luke Purdue'nun derisinde John Krasinski. Apple TV+
Luke Purdue'nun derisinde John Krasinski. Apple TV+

– Dünyanın birkaç bölgesinde çekildiler, herhangi birinin özel olup olmadığını, belki Mısır, Viyana veya Bangkok'ta olup olmadığını söyleyebilirler mi?

–NP: John ve herkesin Tayland'a gitmesi gerektiğini kıskanmıştım, çünkü hiç gitmedim. Bu yüzden özledim. Ama Viyana'da ilk kez oldu ve inanılmazdı. Viyana sanat ve tasarımına çok takıntılıyım. Film yaptığımızı ve sorun yaşadığımızı hatırlıyorum, çünkü sokakta müzik çalan orkestralar çekimlerimize müdahale eden orkestralar vardı. Normalde sirenleri veya helikopterleri dinliyorsunuz, bunun yerine güzel klasik müzik vardı, gerçekten büyülü oldu.

–Jk: Hiç kimsenin söylediğini duymamıştım: kimse o kemanın kökenini bulamaz mı? Genellikle: Herkes bu kamyonu geriye doğru önleyebilir mi? Ayrıca piramitlerin bize çarptığını da hatırlıyorum, sanırım neredeyse 100 kez, “Piramitler var!” Biz oradayken, diğer tarafta çekim yaptığımız piramidde arkeolojik bir kazı vardı ve yuvarlandığımız gün, belirli bir ekip, birçok seviyede çok önemli olan piramid doğru yeni bir tünel buldu, ancak küçük Hollywood dünyamızda, filmde tam olarak yaptığımız şey bu. Gizli tüneli bulmaya çalışıyorduk ve piramidin dışında olan kişi gizli tünelleri buldu. Yani çok garip, büyük ve heyecan verici bir gündü.