22 Eylül hangi burç ve yükseleni ?

Selin

New member
22 Eylül: İkizler mi, Başak mı, Yoksa Yükselenin Zor Bir Şey Mi?

Merhaba forumdaşlar! Bugün 22 Eylül doğumlu olanları biraz eğlenceli bir şekilde keşfe çıkarmak istiyorum. Hani, 22 Eylül’de doğanlara bir bakıyorsunuz; bazen Başak, bazen İkizler, ama kim bilir, belki de bir yükseleninden dolayı hayatı şüpheyle ve bir "Yalancı" gibi yaşıyorlardır! 😜

Hadi gelin, önce bir bakış atalım: 22 Eylül burcu ne? Başak mı, İkizler mi? Bu sorunun cevabı tam olarak ne olursa olsun, 22 Eylül doğumlu insanların hayatı, tam da bu belirsizlikle ilgili! Evet, evet, her şeyin netleşmesi için doğum saatinizi bilmeniz gerekebilir, çünkü yükselen burcunuz birazcık kafa karıştırıcı olabilir. Ancak olsun, biz de forumda tartışmak için bu karmaşadan faydalanabiliriz, değil mi? 😎

Başak mı İkizler mi? Ama Yükselen Nasıl?

Şimdi, 22 Eylül doğumluların tam olarak hangi burca ait olduklarını anlamak için biraz bilimsel detaya dalalım (merak etmeyin, çok da sıkıcı değil! 😅). 22 Eylül’de doğan biri genellikle Başak burcunun son günlerinde ya da İkizler’in başlangıcında dünyaya gelir. Yani, tarihe göre bir ihtimalle Başak’tır, ama tabii ki yükselen burcunuza bağlı olarak işler değişebilir.

Başak, oldukça analitik ve çözüm odaklıdır. Evet, tam da erkeklerin dünyası! 😏 Çözüm arayışı, planlılık, "tam olarak ne yapmalıyım?" sorusunun peşinden koşmak... Başaklar için her şeyin düzenli ve mantıklı olması gerekir. Zihinsel olarak ne kadar dağınık görünseler de, her şeyin bir planı vardır, her bir kararı kafalarında defalarca tartmışlardır.

Peki, ya İkizler? Hızlı, sosyal, değişken! İkizler burcu, bir akşam yemeği sohbetinde 20 farklı konuyu sırayla açabilir ve hepsinde derinlemesine bir bilgi verebilir. Ama ne yazık ki, çoğu zaman konuya en son giren kişiye benzer; her şeye bir bakış açısıyla bakar, ama hiçbirini derinlemesine düşünmez! 22 Eylül’de doğan bir İkizler burcu, yarım saat önce hayatınızdaki en önemli kişi olabilir, ama sonra size sırtını dönebilir ve “Bir dakika, telefonum çalıyor, ben bir şeyler alıp geleyim” diyebilir. Gerçekten çok eğlenceli, değil mi? 😜

Kadınlar ve Erkekler: Zıt Ama Bir Arada!

Kadınlar ve erkekler arasında doğrudan bir fark vardır, bu yüzden 22 Eylül doğumlu biri iseniz, ya da birini tanıyorsanız, bu farkları mizahi bir şekilde yakalamak oldukça eğlenceli olabilir!

Başak burcunda doğan bir kadın, mantıklı, düzenli ve sağlam adımlar atar. Hayatındaki her şeyin bir planı vardır: “Bir hafta boyunca şunları yapacağım, o hafta da şunları yapacağım, bir sonraki ay şunları bitireceğim…” Yani, kendisi planlıdır ama eğer bir şey ters giderse, "Estağfirullah, ne yaptım ben? Bu çok kötü oldu!" diyerek biraz duygusal olabilir. Hani, erkekler planlar ve çözüm üretir ya, kadınlar bazen "Ya ama çok da duygusalım!" diyerek bir köşede kalabilir. 😅 Ama sonunda yine o çözümü bulur, çünkü ona göre bu sadece bir “geçici kriz”.

Diğer yandan, İkizler burcunda doğan bir kadının hayatında, “Çok şey düşünüyorum ama aslında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum” tarzı bir yaklaşım görürsünüz. Ancak 22 Eylül’de doğmuşsa, yarım yamalak bir İkizler, yarım yamalak bir Başak olabilir. Hani böyle “Duygusalım ama işte bir şeyler de çözmem lazım!” modunda, bazen çok ciddi bazen çok eğlenceli, kararsız ama neşeli biri olur! Hangi burca ait olduğunuzu anlamadan, hayatınızda bir aksiyon planı oluşturmak bazen zor olabiliyor, değil mi? 😂

Yükselen Burç: İşte Burada Gerçek Drama Başlıyor!

Şimdi gelelim yükselen burç meselesine. Gerçekten de bir 22 Eylül doğumlu kişinin hayatını çözmek, bazen yükselen burçlarına da bakmakla mümkün. Hani Başak burcunda doğan biri, “Hadi bakalım, hayatımın stratejik planını çiziyorum!” derken, yükseleni İkizler olan biri, "Bir dakika, ben şu an bir insanla mı konuşuyorum? Hangi mesajı attım ben? Ne zaman kalktım?!" diyebilir. Kafalar biraz karışmış olabilir, ama çok eğlenceli, değil mi? 😂

Yükselen burç, insanın dış dünyada nasıl göründüğüyle alakalıdır. Bir Başak, dışarıda hep düzenli, düzgün, kararlı bir kişi gibi görünebilir, ama içsel olarak bir İkizler yükseliyorsa, bu kişi muhtemelen dört farklı konuyu aynı anda düşünen ve zaman zaman unutan birisidir. Sosyal ortamlarda çılgınca gezen, ama hiçbir yere tam olarak ait olamayan bir insan portresi çıkar karşımıza. Bu, tam da 22 Eylül’de doğan biri için geçerli!

Sizce 22 Eylül Doğumlu Olmak Nedir?

Hadi bakalım, şimdi sıra sizde! Eğer 22 Eylül doğumluysanız, kendi burcunuzu ve yükseleninizi nasıl deneyimliyorsunuz? Her iki burçtan da özellikler alıyor musunuz, yoksa birine daha mı yakınsınız? Gerçekten, Başak mı İkizler mi yoksa yükselen de bir rol oynuyor mu? Yorumlarda buluşalım, bakalım 22 Eylül doğumlular ne kadar benzer ya da ne kadar farklı! Eğlenceli tartışmalarınızı bekliyorum! 😄