Luciano Castro, yakalama, savaş ve delilik

Doğal

New member
Bu işi yazmak için ilk motor Luciano Castro ile çalışmaktı. Onunla ilk tiyatro yönümü de sahnede başlattım. Mutlu, sanatsal olarak konuşulan bir deneyim oldu ve dostluğumuzu mühürledi. Bu yirmi yıl önce. Titanlar karakterler ve Falklands destansı bir arka plan olarak göründüğünde, toplama konusundaki karşılıklı coşkumuz.

Çalışmayı yazdım ve Cervantes ortaya çıktığında nasıl yapılacağını planlamaya başladım. Ulusal tiyatroumuzda üstlendiğim sorumluluk, şovun yönetiminden vazgeçmemi sağladı, ancak projenin iyiliği için Emiliano Dionisi, Hayran olduğum yönetmen, onunla ilgilenen ve metni bilen Alberto Ligaluppi ile ilgilendi, yönettiği San Martín Tiyatrosu'nda programlamaya karar verdi. Bu şovla limana ulaşmaktan mutluluk duyuyoruz ve prömiyeri efsanevi editoryal Losada tarafından yayınlanmasıyla çakışıyor.

Bir karakterin patlamasını ve düşüşünü anlatan hikayeler büyülüyor çünkü sadece kahramanın değil, tüm insan yaşamının benzetebilir. Bununla birlikte, hepimiz gün batımında kaybolmak için bir tür zenith'e ulaşıyoruz. Zirve ne kadar yüksek olursa, çöküş o kadar muhteşem olur. Aynı nedenden ötürü, bir kahramanın dramasının seyircileri daha az yükselirsek, düşüşlerimiz için teselli o kadar büyük olur.

Catch, mücadele ve tiyatronun bir karışımı ise, savaş strateji ve deliliğin uğursuz bir kombinasyonudur. Strateji bir taktiğin hesaplanmasını gerektirir. Çılgınlık, stratejist ortamdan muzdarip olan insanlara hayal kırıklığına uğrar. Büyük Britanya ile Arjantin ile karşılaşan Malvinas Savaşı'nın çok az stratejisi ve çok deliliği vardı. Adaların Samson'u Ebedi bir tema olan putların yükselişi ve düşüşü hakkında bir masal.

*Adaların Samson'u Çarşamba -cumartesi günleri, 20.30 ve Pazar günleri 19.30'da San Martín Tiyatrosu, Corrientes 1530'da sunulmaktadır.